Kyllingegryde m. blomkålsmos
Kyllingegryde
Blomkålsmos
1 blomkål
2 spsk. smør
Salt + vand
1) Kyllingefilet skæres i små stykker, krydres med salt og peber og steges i en gryde i fedtstof. 2) Alle grøntsagerne skylles og skæres i små stykker. 3) Tilsæt grøntsagerne til og svits det kort i gryden. 4) Bladene fjernes fra blomkålen, det skylles, skæres i små stykker og koges i letsaltet vand til det er mørt. 5) Derefter tilsættes kokosmælk og fløde og lader dette simre, til det er blevet af tykkere konsistens. Er der behov for at gøre det endnu tykkere, kan der med fordel laves en meljævning og tilsættes gryden. 6) Smag til med salt, peber og kulør (for at give lidt farve). 7) Når blomkålen er kogt mørt piskes det godt med el-pisker eller blendes – salt, peber og smør tilsættes efterfølgende. 8) Server.